Alva Shopper // Nature

Alva Shopper // Nature

5.600,00 DKK

5.600,00 DKK

Alva Shopper

Alva Shopper er syet af naturligt italiensk kvalitetskernelæder udelukkende ved brug af nål, tråd og knofedt. Designet er minimalistisk og klassisk, mens de rå syninger markerer håndarbejdet, der ligger bag.

Shopperen har ét stort rum, som giver rigelig plads til skolebrug, indkøb, m.m., mens der indvendigt er påsyet en mindre lomme til de små men vigtige ting. Hankene er syet med syninger hele vejen rundt, hvilket giver tasken et lækkert, deltaljeret udtryk set i forhold til taskens ellers minimalistiske design.

Vores Alva Shopper er lavet i 100 % rent kernelæder, som er et naturprodukt, hvilket betyder, at de påvirkninger, som læderet har været udsat for i løbet af dyrets levetid, kan resultere i mærker. Disse mærker vil derfor ikke ses som en defekt på vores produkter, men derimod en garanti for læderets ægthed og kvalitet, idet køerne har været fritgående.

Farveændringer, også kaldet patina, hører ligeledes med til læderets naturlig egenskaber og er kun med til at gøre vores shopper smukkere med årene. Der vil forekomme en farveændring efterhånden som patinaen viser sig. Denne farveændring vil ske langsomt, hvis ikke produktet udsættes for for megen sol. Efter nogen tid, vil læderet være mættet. Farven vil tilnærmelsesvis være mere cognacfarvet.

Behandling

Shopperen må aldrig placeres, hvor de udsættes for direkte sollys eller stærk varme, da dette kan resultere i udtørring og misfarvning af overfladerne. For at beskytte læderet mod udtørring kan det efter behov aftørres med en fugtig, ren klud opvredet i lunkent sæbevand. Når du køber produktet, får du oven i købet en dåse læderfedt med til vedligehold og sikring mod udtørring.

Spildt væske o. lign. bør fjernes straks for at undgå pletter. Det spildte duppes op med en ren, tør og blød klud. Der må ikke gnubbes eller gnides hårdt på læderet, da dette kan skade læderets overflade.

Forsendelse & Returnering

Yderligere information

Størrelse42 × 12 × 30 cm
Brug for hjælp? Kontakt os Giv feedback
Varenummer (SKU): 11 Kategorier: ,