CUT bag series // Brown

CUT bag series // Brown

3.500,00 DKK4.000,00 DKK

3.500,00 DKK4.000,00 DKK

Leather by Hand x Lars Vejen

CUT bag series er en multifunktionel, unisex taske, designet i samarbejde med den danske arkitekt Lars Vejen, i anledningen af Japan – Danmark 150 års handelsjubilæum. CUT bag series kan omdannes fra hånd- til skuldertaske, via hånddrejede splitter af messing, som justerer længden på stropperne.

CUT bag series er syet af brunt, italiensk kvalitetskernelæder udelukkende ved brug af nål, tråd og knofedt i Danmark. Designet er minimalistisk og klassisk, mens de rå syninger markerer håndarbejdet, der ligger bag. CUT bag series har ét stort rum, som giver rigelig plads til skolebrug, indkøb, m.m. Hankene er nænsomt afrundet, som gør tasken behagelig at gå med, uanset om det er i hånden eller over skulderen.

  • CUT study måler 42 x 8 x 30.
  • CUT shopper måler 42 x 12 x 30.
Ryd

CUT er lavet i 100 % kernelæder, som er et naturprodukt, hvilket betyder, at de påvirkninger, som læderet har været udsat for i løbet af dyrets levetid, kan resultere i mærker. Disse mærker vil derfor ikke ses som en defekt på vores produkter, men derimod en garanti for læderets ægthed og kvalitet, idet køerne har været fritgående.

Kernelæderet er farvet brunt. Der kan forekomme mindre farveændringer, også kaldet patina, hører ligeledes med til læderets naturlig egenskaber og er kun med til at gøre CUT smukkere med årene. Denne farveændring vil ske langsomt, hvis ikke produktet udsættes for megen sol.

Behandling

CUT bør aldrig placeres, hvor de udsættes for direkte sollys eller stærk varme, da dette kan resultere i udtørring og misfarvning af overfladerne. For at beskytte læderet mod udtørring kan det efter behov aftørres med en fugtig, ren klud opvredet i lunkent sæbevand. Når du køber produktet, medfølger en dåse læderfedt til vedligehold og sikring mod udtørring.

Spildt væske o. lign. bør fjernes straks for at undgå pletter. Det spildte duppes op med en ren, tør og blød klud. Der må ikke gnubbes eller gnides hårdt på læderet, da dette kan skade læderets overflade.

Forsendelse & Returnering

Yderligere information

Størrelse42 × 8-12 × 30 cm
Størrelse

CUT study, CUT shopper

Brug for hjælp? Kontakt os Giv feedback
Varenummer (SKU): 13 Kategorier: ,