Noah Cover // Black

Noah Cover // Black

700,00 DKK

700,00 DKK

Noah Cover

Noah iPhone Cover er syet af sortfarvet italiensk kvalitetskernelæder udelukkende ved brug af nål, tråd og knofedt. Designet er minimalistisk og klassisk, mens de rå syninger markerer håndarbejdet, der ligger bag.

iPhone-coverets design er særpræget ved, at iPhonen puttes ind fra siden og ikke fra toppen, hvilket kun gør designet muligt med iPhone 6. iPhone-coveret er desuden lavet i en smule tyndere kernelæder, således coveret ikke er stift men tilpasser sig mere iPhonen efterhånden som coveret bruges.

Vores iPhone Cover er lavet i 100 % rent kernelæder, som er et naturprodukt, hvilket betyder, at de påvirkninger, som læderet har været udsat for i løbet af dyrets levetid, kan resultere i mærker. Disse mærker vil derfor ikke ses som en defekt på vores produkter, men derimod en garanti for læderets ægthed og kvalitet, idet køerne har været fritgående.

Farveændringer, også kaldet patina, hører ligeledes med til læderets naturlig egenskaber og er kun med til at gøre vores iPhone Cover smukkere med årene. Der vil forekomme en farveændring efterhånden som patinaen viser sig. Denne farveændring vil ske langsomt, hvis ikke produktet udsættes for for megen sol. Efter nogen tid, vil læderet være mættet.

Behandling

Covers må aldrig placeres, hvor de udsættes for direkte sollys eller stærk varme, da dette kan resultere i udtørring og misfarvning af overfladerne. For at beskytte læderet mod udtørring kan det efter behov aftørres med en fugtig, ren klud opvredet i lunkent sæbevand. Når du køber produktet, får du oven i købet en dåse læderfedt med til vedligehold og sikring mod udtørring.

Spildt væske o. lign. bør fjernes straks for at undgå pletter. Det spildte duppes op med en ren, tør og blød klud. Der må ikke gnubbes eller gnides hårdt på læderet, da dette kan skade læderets overflade.

Forsendelse & Returnering

Yderligere information

Størrelse7 × 1 × 15 cm
Brug for hjælp? Kontakt os Giv feedback
Varenummer (SKU): 2 Kategorier: ,