Axel Sleeve // Black

Axel Sleeve // Black

1.800,00 DKK

1.800,00 DKK

Axel Sleeve

Axel MacBook Sleeve er syet af sortfarvet italiensk kvalitetskernelæder udelukkende ved brug af nål, tråd og knofedt. Designet er minimalistisk og klassisk, mens de rå syninger markerer håndarbejdet, der ligger bag.

Computertasken har ét stort rum, som nøjagtigt efterlader plads til computeren og enkelte dokumenter, som ligger godt beskyttet bag det kraftige kernelæder. Detaljen med hullet i hver side af computertasken medvirker til at eventuelle sandkorn eller skidt ikke opsamles i bunden af sleevet. Computertasken er desuden udelukkende af naturmaterialer, således der er minimal risiko for ridsning af computeren.

Ryd

Vores Axel MacBook Sleeve er lavet i 100 % rent kernelæder, som er et naturprodukt, hvilket betyder, at de påvirkninger, som læderet har været udsat for i løbet af dyrets levetid, kan resultere i mærker. Disse mærker vil derfor ikke ses som en defekt på vores produkter, men derimod en garanti for læderets ægthed og kvalitet, idet køerne har været fritgående.

Farveændringer, også kaldet patina, hører ligeledes med til læderets naturlig egenskaber og er kun med til at gøre vores MacBook Sleeve smukkere med årene. Idet Axel Sleeve har en overlappende lukning, vil der forekomme en farveændring efterhånden som patinaen viser sig. Denne farveændring vil ske langsomt, hvis ikke produktet udsættes for for megen sol. Farveændringen kan dog udlignes, hvis sleevet “foldes ud” og lægges i sollys for at fremskynde processen på de lysere områder. Efter nogen tid, vil læderet være mættet, og derved vil sleevet opnå en ens farve på hele produktet.

Behandling

Sleeves må aldrig placeres, hvor de udsættes for direkte sollys eller stærk varme, da dette kan resultere i udtørring og misfarvning af overfladerne. For at beskytte læderet mod udtørring kan det efter behov aftørres med en fugtig, ren klud opvredet i lunkent sæbevand. Når du køber produktet, får du oven i købet en dåse læderfedt med til vedligehold og sikring mod udtørring.

Spildt væske o. lign. bør fjernes straks for at undgå pletter. Det spildte duppes op med en ren, tør og blød klud. Der må ikke gnubbes eller gnides hårdt på læderet, da dette kan skade læderets overflade.

Forsendelse & Returnering

Yderligere information

StørrelseN/A
Brug for hjælp? Kontakt os Giv feedback
Varenummer (SKU): 10 Kategorier: ,